92 acura legend L - The Acura Legend & Acura RL Forum
Acura Legend Forum Acura Legend Forum
 

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   The Acura Legend & Acura RL Forum > Acura Legend > Second Generation Legend (1991-1995)

Second Generation Legend (1991-1995)

Acura-Legend.com is the premier Acura Legend Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-21-12, 12:13 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: bartonville, il
Posts: 9


Car 1: 92 acura legend L 289,xxx
Car 2: 02 ford escape xls


iTrader Score: 0 reviews
92 acura legend L

I have a 92 acura legend L with 289k miles, im having a few issues with, there are no LEDs on my ecu, I even took the shield off with no lights, just the ecu, there are holes in the cover to view them, so I am assuming that it may be a newer replacement? but it still has the honda tags on it, So in short I have the check engine light on, but can't check it, even the cover on the ecu under that there are no LEDs, strange.. I have reset it a few times by pulling fuse 15, as read/reset diy sheet said, and comes back on after about 2-3 minutes of running. abs comes on and stays on, only other issues are it is in need of a tune up(20k miles last tune up), little hesitation, but that is to be fixed next week. The ABS light is on, but is due to the sensor on the drivers side front, it was replaced and since then the light has been on, the check engine has been on since my sister in-law had it, and I haven't been able to figure out how to get the codes without a LED readout on the ecu. and the d4 light flashes, which I had that looked at and It was a sensor, I can't remember which it was, but it was replaced and it was fine for a few months then returned. other than that no leaks, doesn't burn oil, engine was rebuilt 20k ago, and front axles replaced 50k ago. runs smooth and still sounds great! aside from the check engine, drives great, shifts perfect every time, everything else works great, the ac was converted over to 134a last summer.
bdpb is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-21-12, 01:55 PM   #2 (permalink)
Registered User
 
ari_one's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Phoenix
Posts: 3,762


Car 1: 1993 Legend 6-spd
Car 2: 2004 Tahoe


iTrader Score: 63 reviews
Look at the online manual for checking the codes. Basically you short the connector and then your check engine light flashes the codes. Same goes for your D4 light, when the connector is shorted it will flash the transmission codes and same goes for the ABS light.
__________________
Parting Brown, Red, and White 91 Sedans (mostly type 'F', some type 'E'):
http://www.acura-legend.com/vbulleti...-cloth-139765/


ari_one is offline   Reply With Quote
Old 03-21-12, 03:12 PM   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: bartonville, il
Posts: 9


Car 1: 92 acura legend L 289,xxx
Car 2: 02 ford escape xls


iTrader Score: 0 reviews
wow O I feel dumb, lol, I didn't pay attention to the site I was reading, it was on the right side along side the ecu. I got code 2, and 6, o2 sensor, and a coolant sensor, nothing else. and lights off now, went for a drive it aint on anymore so who knows with this old car, I'll replace both tomorrow and go from there.
bdpb is offline   Reply With Quote
Old 03-21-12, 07:11 PM   #4 (permalink)
Fut RIP
 
L3GDKANG/JDMKANG's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: 10-A-KEY
Posts: 10,118


Car 1: 91 Alpha/Alpha Touring KA7
Car 2: 92 Alpha/ AlphaT KA8
Car 3: 91L,93LS,94LS KA7's


iTrader Score: 39 reviews
good to hear.
__________________

Yes im back! Alpha/AlphaTouring!http://www.acura-legend.com/vbulleti...ang%2Fjdm-kang
Originally Posted by Blackend
Good to meet you too Willie. I tell ya, when we were walking the Auto-X course and you guys started pulling in, I had no idea who it was until I saw the green machine and we're all like "ooohhhh, that's Willie and the Acuraholicks!"

Glad you guys made it out, and nice meeting all of you.
L3GDKANG/JDMKANG is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  The Acura Legend & Acura RL Forum > Acura Legend > Second Generation Legend (1991-1995)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 02:54 AM.



Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
© AutoGuide