Acura Legend Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

· Registered
Joined
·
894 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey, I've been searching the forums for a while and haven't found the answer to my question yet. My side mirror defrost button doesn't light up when I push on it anymore (it did last year). I'm wondering if I can just remove the arm rest and not the whole door panel to take a look at it.

I already tried remving the two screws underneath the arm rest but it still seems to be held in place by clips or something. Do I try to pry it off or is there a certain direction to push on it?

Thanks.

 

· Registered
Joined
·
864 Posts
You need to take off the door panel. Just take out those two screws under the arm rest and the one behind the inside (chrome) door handle and then pull 'till the clips release. Undo the electrical connections for the light and trunk release and the door panel will come right off. Once that is done, you will see the screws for removing the arm rest. Fairly easy.

SB
 

· mods: yes PLEASE!!!!
Joined
·
10,088 Posts
Scbrindley said:
You need to take off the door panel. Just take out those two screws under the arm rest and the one behind the inside (chrome) door handle and then pull 'till the clips release. Undo the electrical connections for the light and trunk release and the door panel will come right off. Once that is done, you will see the screws for removing the arm rest. Fairly easy.

SB
word for word correct HAVE FUN some of the clips my be a pain in the ass plus the manual says take the panel off
 

· Registered
Joined
·
894 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Alright thanks, I was hoping to avoid removing the whole thing, but since I'm there, I might as well align the window too.

I'll post back with what I find out about the mirror defrost button.
 

· Registered
Joined
·
899 Posts
STOP. Mine did it too last year. Sprayed a little wd40 in it. worked it a bit and it started working again. That part is only available as the whole assembly. What you'll see is that in the dark if you hold the button down the light will come on. It will take a few days after you spray it to soak in really well and free up whatever gums up. Contact cleaner might work better.
 

· Registered
Joined
·
894 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Merlin the Wrench said:
STOP. Mine did it too last year. Sprayed a little wd40 in it. worked it a bit and it started working again. That part is only available as the whole assembly. What you'll see is that in the dark if you hold the button down the light will come on. It will take a few days after you spray it to soak in really well and free up whatever gums up. Contact cleaner might work better.
Thanks for the trick, I'll try that out first...
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top