Acura Legend Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Banned
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Does anybody have this problem? Any suggestions?

94 Legend, lowered 1.5" front 1" rear rolling 18" 225/40. Had camber kit put in but have stock shocks/struts.

1.knocking sound when making long sharp left turns
2. loud vibratinng sound when breaking
3. left hand side wheel well gap not as big as right side (maybe half and inch more of gap on right side)
4. bottomin out sound when going over speed bumps.
5. Extremely rough ride compared to 3 months ago (like tire is flat)

Is my problem with allignment? Is it the shocks, struts?
holla back! good looking out fellow owners.
 

·
Registered
Joined
·
120 Posts
legendary said:
Does anybody have this problem? Any suggestions?

94 Legend, lowered 1.5" front 1" rear rolling 18" 225/40. Had camber kit put in but have stock shocks/struts.

1.knocking sound when making long sharp left turns
2. loud vibratinng sound when breaking
3. left hand side wheel well gap not as big as right side (maybe half and inch more of gap on right side)
4. bottomin out sound when going over speed bumps.
5. Extremely rough ride compared to 3 months ago (like tire is flat)

Is my problem with allignment? Is it the shocks, struts?
holla back! good looking out fellow owners.
Here's what I think:

1. Either bad CV joint or just noise from rubbing like hell.
2. Sounds like your rotors are warped.
3. This is normal, I have the same problem and so do others.
4. I think your stock struts are possibly shot.
5. This is due to your new rims and tires, less sidewall.
 

·
Banned
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #3 ·
good looking out

thanks for your response, it should really help me when i take it to the shop.

Fellow legenderz, holla at ken 8 if you got car ques!
 
1 - 3 of 3 Posts
Top