The Acura Legend & Acura RL Forum - View Single Post - Legend Common Problems (Wont Start? Overheating?)
Acura Legend Forum Acura Legend Forum
 

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   The Acura Legend & Acura RL Forum

Acura-Legend.com is the premier Acura Legend Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
View Single Post
Old 10-15-08, 04:42 PM   #9 (permalink)
CEN2MENTAL95
Banned
 
CEN2MENTAL95's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: where Legends are a plenty
Posts: 2,425


Car 1: 95 L Sedan
Car 2: 95 LS Coupe
Car 3: 01 Toyota 4 Runner


Send a message via AIM to CEN2MENTAL95
Quote:
Originally Posted by Young Chino View Post
I've known about this site for a while & never joined until now... Now I am having the 'NO START PROBLEM' w/my GS 95 sedan.

Problem: Once in a while this would happen but now I can't even move the car. Owned since March 07, @63K.. now @74k. I bought it from someone that never drove it much becuz they owned a dealership & used new cars to get around in. HERE GOES...

Turned the key to (I), all is normal. Turned the key to(II), PROBLEM, no dash lights. When I start the car, PROBLEM, it turns over but once I release the key it shuts down w/the key on the(II) position & no dash lights. I had my mechanic look at it & he tried the courtesy key & the car started, so he thought the key was bad. Now, PROBLEM, it won't start w/the courtesy key. Does any1 know WITHOUT A DOUBT what's wrong? Help me before I take it to the dealership for $120 so they can tell me its faulty wiring & windup wasting my money. HOLLA @CHA BOY!!

sounds like a bad ignition switch to me.....
CEN2MENTAL95 is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 12:28 AM.



Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
© AutoGuide