The Acura Legend & Acura RL Forum - View Single Post - G2 Legend Stereo FAQ
Acura Legend Forum Acura Legend Forum
 

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   The Acura Legend & Acura RL Forum

Acura-Legend.com is the premier Acura Legend Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
View Single Post
Old 11-29-04, 01:17 PM   #26 (permalink)
DJBacon06
-Aww Dip-
 
DJBacon06's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Atlanta, GA (GSU)
Posts: 724


Car 1: 1995 Acura Legend LS (sold)
Car 2: 2001 3.2 TL-Navi
Car 3: 2009 Altima Coupe


Send a message via AIM to DJBacon06
Well i replaced my head unit today. It was pretty easy, overall. Not TOO bad. However, I have a few questions.

What kind of dash kit did you use to have a little cubby on the bottom of the single DIN head unit? (so there's no hole)

I opted to bypass the amp in the car. And I have to say, I notice a dramatic difference. I have aftermarket speakers. The ones up front are crappy and are being replaced next weekend. and the ones in the back are bought and soon to be replaced.

The sound doesn't sound as clean anymore and at higher volumes its very poppy and i noticed some of my dash lights dimming on hard hits. I do NOT have subs are anthing. Could it because the back bose speakers were running at twice the normal volume and the ones up front jsut suck?

any ideas, would be nice
__________________
1995 Legend LS
AIM: DJBacon06

^^ Sold https://www.acura-legend.com/vbulleti...36#post1221436
DJBacon06 is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 09:54 AM.



Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
© AutoGuide