Bugs from Update - The Acura Legend & Acura RL Forum
Acura Legend Forum Acura Legend Forum
 

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   The Acura Legend & Acura RL Forum > Off Topic > User Feedback

User Feedback Having problems? Suggestions? Tell us about it!

Acura-Legend.com is the premier Acura Legend Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-24-09, 02:47 PM   #1 (permalink)
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 415


iTrader Score: 0 reviews
Send a message via AIM to Administrator
Bugs from Update

This is the ONLY place to post about any bugs/errors you encounter that we may have overlooked during our testing of the updated site. Please be detailed and include error messages/screenshots of the problems. If you have any questions/comments to make, you can do it here. Thanks for your patience and support!

Nadeem
Administrator is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-26-09, 11:18 AM   #2 (permalink)
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,549


iTrader Score: 2 reviews
when i click on "new posts", about 1 out of 10 times the only thing on the page that loads are the ads. If i hit refresh the threads show up.

this happen to anyone else? its pretty damn annoying
MondiVTEC is offline   Reply With Quote
Old 03-26-09, 11:20 AM   #3 (permalink)
Registered User
 
DANK$OLDIER's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Littleton, CO
Posts: 204


Car 1: 93 LS Coupe 6 Speed Blk/Blk, 91 L Coupe Auto Charcoal 445k and counting
Car 2: 07 Ridgeline RTL-Nav
Car 3: 02 CBR 954RR Blk/Slv


iTrader Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by MondiVTEC View Post
when i click on "new posts", about 1 out of 10 times the only thing on the page that loads are the ads. If i hit refresh the threads show up.

this happen to anyone else? its pretty damn annoying
+1..Same here!
DANK$OLDIER is offline   Reply With Quote
 
Old 03-26-09, 11:22 AM   #4 (permalink)
Xb*x L*v*: * 40 *u*c* *
 
cfprezskid's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Sammamish
Posts: 2,432


Car 1: 2002 Honda Civic EX Coupe


iTrader Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by DANK View Post
+1..Same here!
+2
__________________
G2BMC
Quote:
Originally Posted by FutureX 2001 View Post
being young is not an excuse to be stupid.
Quote:
Originally Posted by l4zy415 View Post
Damn butthole bandit .
was after a post in wharrgarbl thread..
cfprezskid is offline   Reply With Quote
Old 03-26-09, 11:31 AM   #5 (permalink)
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 415


iTrader Score: 0 reviews
Send a message via AIM to Administrator
Quote:
Originally Posted by MondiVTEC View Post
when i click on "new posts", about 1 out of 10 times the only thing on the page that loads are the ads. If i hit refresh the threads show up.

this happen to anyone else? its pretty damn annoying
I will report this to our tech. Thanks!

Nadeem
Administrator is offline   Reply With Quote
Old 03-26-09, 11:42 AM   #6 (permalink)
Registered User
 
91LSplendid's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Upstate, NY
Posts: 1,665


Car 1: 1991 Legend LS Sedan
Car 2: 2008 Grand Caravan


iTrader Score: 2 reviews
happens to me here. Thanks for keeping on top of "getting the bugs out"
__________________
John aka: Splendid

'91 LS - Golden Glow Pearl Clearcoat w/ Ivory Leather 94K miles



Mods 7 Spoke OEM Machined Rims, Sunroof Tilt, Armrest w/ Cupholder, Iggee Seat Covers w/ Controls mod. UnMods Removed tint

Gallery Pictures Link

DIY's
1) How to Install Iggee Front Seat Covers
2) Iggee front seat covers w/ seat controls mod
.
91LSplendid is offline   Reply With Quote
Old 03-26-09, 11:46 AM   #7 (permalink)
Registered User
Chopper Challenge Champion
 
Join Date: Jun 2003
Location: .
Posts: 9,324


iTrader Score: 6 reviews
I'm curious as to whether the techs are fixing issues on both the Vibrant and V1 skins.

We've always had minor issues where features that work fine on Vibrant don't work on V1 (such as hovering over a username and viewing all previous usernames, and having the ability to change your username in UserCP). To do these, you have to switch back to Vibrant.

These aren't new issues stemming from the recent upgrade, these are issues that have been around since V1 was introduced a while back.
Banana! is offline   Reply With Quote
Old 03-26-09, 12:05 PM   #8 (permalink)
sap
Registered User
 
sap's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Edmonton, AB, Canada
Posts: 2,249


Car 1: 92 LS Sedan AT
Car 2: 93 L Coupe 6MT :(
Car 3: 86 Camaro IROC Z


iTrader Score: 6 reviews
Send a message via AIM to sap
Things seem to be pretty good on vibrant, haven't got any bugs atm except that the AIM chat link is still there.

New posts is working for me
__________________

Visit the Legend Wiki
sap is offline   Reply With Quote
Old 03-26-09, 12:31 PM   #9 (permalink)
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 415


iTrader Score: 0 reviews
Send a message via AIM to Administrator
Quote:
Originally Posted by sap View Post
Things seem to be pretty good on vibrant, haven't got any bugs atm except that the AIM chat link is still there.

New posts is working for me
Fixed.

Quote:
Originally Posted by Banana! View Post
I'm curious as to whether the techs are fixing issues on both the Vibrant and V1 skins.

We've always had minor issues where features that work fine on Vibrant don't work on V1 (such as hovering over a username and viewing all previous usernames, and having the ability to change your username in UserCP). To do these, you have to switch back to Vibrant.

These aren't new issues stemming from the recent upgrade, these are issues that have been around since V1 was introduced a while back.
We are only really concentrating on the Vibrant skin and the Default. Those are the ones most used by members. Getting into fixing the V1 or others would be opening a new can of worms.

Nadeem
Administrator is offline   Reply With Quote
Old 03-26-09, 12:35 PM   #10 (permalink)
Registered User
 
lgnd4u2nv's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Charlotte, NC
Posts: 1,054


Car 1: 1991 Acura Legend


iTrader Score: 3 reviews
Send a message via AIM to lgnd4u2nv
about 1 out of 3 times that i visit the forum, the homepage loads up funny. see picture.

the other 2 out of 3 times it loads how it should.



__________________


The Performance Handling Sedan
Ksport Coilovers, MLS strut bar, Fut's rear tie bars, ADDCO rear sway bar


MAY 10TH CHARLOTTE NC LEGEND MEET! CLICK HERE

Winter NC meet picture and discussion thread!
lgnd4u2nv is offline   Reply With Quote
Old 03-26-09, 12:41 PM   #11 (permalink)
Registered User
Chopper Challenge Champion
 
Join Date: Jun 2003
Location: .
Posts: 9,324


iTrader Score: 6 reviews
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
We are only really concentrating on the Vibrant skin and the Default. Those are the ones most used by members. Getting into fixing the V1 or others would be opening a new can of worms.

Nadeem
Others? V1 is the default. The only skins we have are V1 and Vibrant, Vibrant being the old skin that alot of us still use, and V1 being the new current default.

Do you guys happen to have other names for these skins, because our drop down menus only have 2 lol.
Banana! is offline   Reply With Quote
Old 03-26-09, 12:53 PM   #12 (permalink)
GS Hog
Golden Arrow Champion
 
LegendGS's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: SoCal
Posts: 7,043


Car 1: 1994 Legend GS-Auto
Car 2: 1994 Legend GS-6 spd
Car 3: 1993 NSX-6 spd


iTrader Score: 2 reviews
Quote:
Originally Posted by Banana! View Post
Others? V1 is the default. The only skins we have are V1 and Vibrant, Vibrant being the old skin that alot of us still use, and V1 being the new current default.

Do you guys happen to have other names for these skins, because our drop down menus only have 2 lol.
Yeah, we have like 20 skins, but most of them are a mess.

You're correct that V1 = Default and Default = V1. So, we're good.
LegendGS is offline   Reply With Quote
Old 03-26-09, 01:20 PM   #13 (permalink)
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 415


iTrader Score: 0 reviews
Send a message via AIM to Administrator
Quote:
Originally Posted by lgnd4u2nv View Post
about 1 out of 3 times that i visit the forum, the homepage loads up funny. see picture.

the other 2 out of 3 times it loads how it should.
I haven't been able to reproduce this one. I will forward it to the tech as well. Thanks!

Nadeem
Administrator is offline   Reply With Quote
Old 03-26-09, 01:31 PM   #14 (permalink)
Registered User
Chopper Challenge Champion
 
Join Date: Jun 2003
Location: .
Posts: 9,324


iTrader Score: 6 reviews
Quote:
Originally Posted by LegendGS View Post
Yeah, we have like 20 skins, but most of them are a mess.

You're correct that V1 = Default and Default = V1. So, we're good.
Ah ok, i do remember when either Matt or Lee was playing around with designs a while back, but i didnt think they actually kept them in the list .

For the non-Administrative users:
V1 = Default
Vibrant = our previous default

Nadeem, these 2 are the only active skins, and the issues I mentioned above only apply to these.
Banana! is offline   Reply With Quote
Old 03-26-09, 01:46 PM   #15 (permalink)
Registered User
 
91LSplendid's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Upstate, NY
Posts: 1,665


Car 1: 1991 Legend LS Sedan
Car 2: 2008 Grand Caravan


iTrader Score: 2 reviews
About 50% of the time the page looks like this. My favorites direct me straight to the Active Topics and I use the V1 skin.


.
__________________
John aka: Splendid

'91 LS - Golden Glow Pearl Clearcoat w/ Ivory Leather 94K miles



Mods 7 Spoke OEM Machined Rims, Sunroof Tilt, Armrest w/ Cupholder, Iggee Seat Covers w/ Controls mod. UnMods Removed tint

Gallery Pictures Link

DIY's
1) How to Install Iggee Front Seat Covers
2) Iggee front seat covers w/ seat controls mod
.
91LSplendid is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  The Acura Legend & Acura RL Forum > Off Topic > User Feedback


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 03:10 PM.



Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
© AutoGuide