The Acura Legend & Acura RL Forum - Conversation Between l4zy415 and Folkerz88
Acura Legend Forum Acura Legend Forum
 
Go Back   The Acura Legend & Acura RL Forum > l4zy415

Acura-Legend.com is the premier Acura Legend Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Conversation Between l4zy415 and Folkerz88
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. l4zy415
    03-14-15 04:40 AM - permalink
    l4zy415
    The IAT is located on the intake manifold. http://i9.photobucket.com/albums/a93...r/100_2188.jpg

    See the little black sensor on the left of the picture on the intake manifold sitting above the EGR tubing? Thats the IAT sensor.
  2. Folkerz88
    03-12-15 05:00 PM - permalink
    Folkerz88
    Hey thanks for your help with my IAC i got that all sorted out. I just had one more question im trying to locate the IAT sensor on my 88 acura i tried looking at some old posts and even some diagrams just cant seem to locate it. I was wondering if you might know where it is.
  3. l4zy415
    02-28-15 03:40 PM - permalink
    l4zy415
    Hey there, yes, its the same coolant that goes through the radiator. The coolant system on this car runs through various rubber lines on the engine bay, including the IACV.
  4. Folkerz88
    02-26-15 12:59 AM - permalink
    Folkerz88
    Hey l4zy415 thanks for the responds to my thread about the code 14. Do you know what type of coolent flowess through there is it antifreez. I belive i have a leak in my radiator and it was very low the other day when i was warmign my car up. If it is antifreez there might of not been enough coolent to cool off the IVAC causeing to heat up and start surging.

All times are GMT -4. The time now is 10:02 AM.



Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
© AutoGuide